Nu har du chansen att få flytta in hos BuildIT i en kreativ och teknisk miljö!

juni 2018

Det går bra för vår nuvarande hyresgäst, så bra att de just nu håller på att färdigställa bygget av ett eget hus. Kul tycker vi, även om vi kommer att sakna dem när de flyttar ut den 30 september. För dig och ditt företag innebär det en möjlighet att bli vår nya hyresgäst och sitta tillsammans med oss i en kreativ och teknisk miljö på Kantyxegatan 3 på Fosie i Malmö från den 1 oktober.

Fosie?! Vem i hela friden vill sitta på Fosie?

Vi har själva haft kontor på Fosie i femton år och trivs väldigt bra här. Läget är både centralt och inte centralt. För oss med kunder både i och utanför Malmö och i och utanför Skåne är läget centralt. Vi har 13 minuter med bil till Triangeln. 18 minuter till Ideon i Lund. 16 minuter till Sturup när vi ska till kunder i Stockholm. 27 minuter till Kastrup om vi ska ännu längre bort. Eller 7 minuter till Hyllie om vi vill ta tåget över bron.

Kunder och andra som kommer på besök gillar att inte behöva leta efter någonstans att parkera som det lätt blir i centrum. Vi har egna parkeringsplatser direkt utanför entrén med gott om plats för både personal och besökare.

Huset vi sitter i är byggt 1979 men våra egna lokaler är vidgjorda flera gånger. Senast i fjol målades allting om och ventilationen drogs om. Vi har dragit kilometrar med kablar för el och nätverk i lokalerna och det finns gott om uttag i alla rum.

Vad erbjuder ni?

Hela lokalen är på ungefär 400 kvadratmeter och vi sitter själva i den inre delen av lokalen. Konferensrum, kök, fika- och lunchrum, utrymmen för skrivare samt toaletter delar vi och våra hyresgäster på. Ytan vi hyr ut är på cirka 210 kvadratmeter och det finns totalt sju kontorsrum på den ytan samt ett större rum utan fönster att använda för förvaring/arkiv. Några av kontorsrummen är så stora att man kan sitta två eller flera i dem.

Vi föredrar att hyra ut alla rum till en och samma hyresgäst men kan tänka oss att hyra ut delat också till rätt företag med passande verksamhet. När man delar lokal är det ju viktigt att man trivs ihop! Lokalerna får bara användas som kontor så vi tror att ditt företag sysslar med någon typ av konsult- eller försäljningsverksamhet. Det skulle vara jätteroligt om vår nästa hyresgäst kompletterar vår egen verksamhet så att vi kunde dra nytta av våra respektive kompetenser!

”13 minuter med bil till Triangeln. 18 minuter till Ideon i Lund. 16 minuter till Sturup när vi ska till kunder i Stockholm. 27 minuter till Kastrup om vi ska ännu längre bort. Eller 7 minuter till Hyllie om vi vill ta tåget över bron.”

Hur hög är hyran och vad ingår i den?

Eftersom lokalen är delad och vissa kostnader är rörliga beroende på hur många personer som har sin arbetsplats här är hyran inte helt fixerad. För max åtta arbetsplatser fördelade på de sju rum vi hyr ut är hyran 19.975:- i månaden. I hyran ingår internet, uppvärmning, vatten, varmvatten, avlopp och konferensrum. Utöver hyran tillkommer del av kostnader som el, städning och sophämtning.

Vi hanterar alla inköp förutom er egen fika och ert eget kontorsmaterial. Vi tar hand om alla kontakter med t.ex städfirma, larm och elektriker. Slå oss en signal på 040-25 85 80 så berättar vi mer och kan boka in ett förutsättningslöst besök med visning av lokalerna. Välkommen till Kantyxegatan 3!