Full fart mot framtiden med vår nya premium Anycast DNS!

maj 2019

Nu har vi uppgraderat alla våra DNS-kunder till BuildIT Anycast DNS utan extra kostnad! Med kortare svarstider, inbyggt skydd mot DDoS och fler än tjugo servrar över hela världen kan man bara älska våra nya och förbättrade DNS-tjänster. Läs mer nedan för att få veta vad som gör Anycast så bra och varför det är den snabbaste och mest pålitliga DNS-service som finns.

Varför byter vi till Anycast?

BuildIT har, som en av få eller till och med enda svenska DNS-operatör, haft egna servrar i Tyskland och USA. Det har länge varit det bästa och mest effektiva sättet att hantera och erbjuda DNS-tjänster till våra kunder. Begränsningen har varit att vi bara haft fyra servrar och att det blivit svårare och svårare att styra trafik till rätt server.

Din webbplats blir snabbare med BuildIT Anycast DNS

Alla förväntar sig att en webbplats ska laddas snabbt. Enligt statistik från Google orsakar varje sekunds väntetid att 11% av besökarna lämnar webbplatsen. Om din webbplats tar 5 sekunder att ladda har du alltså tappat nästan hälften av besökarna. Om du driver en webshop betyder det att en enda sekunds extra laddningstid betyda att du missar 250.000:- i försäljning om du säljer för 10.000:- om dagen.

BuildITs Anycast DNS minskar laddningstiden för din webbplats med i genomsnitt 33%! Du behöver inte göra några ändringar på din webbplats för att använda BuildIT Anycast – vår tjänst fungerar med alla webbplatser. Servrarna finns på över tjugo ställen över hela världen och garanterar att din webbplats alltid är tillgänglig och säkrad mot DNS DDoS attacker.

  En enda sekunds extra laddningstid kan betyda att du missar 250.000:- i försäljning i din webbshop om du säljer för 10.000:- om dagen

  Fördelar med Anycast

  Jämfört med våra tidigare servrar som använde Unicast-teknik erbjuder Anycast många fördelar som:

  Minskade väntetider

  • Anycast använder färre internethopp
  • Minskade väntetider (latency) och blixtsnabb uppdatering av cache
  • Snabbare svar ger en bättre användarupplevelse för dina besökare 

  Stabilitet 

  • Mer än tjugo servrar fördelade över nästan alla kontinenter ger heltäckande redundans
  • Om en server får problem eller överbelastas skickas trafik automatiskt till närmaste server som är i drift
  • Garanterat 100% tillgänglighet! 

  Säkerhet

  • BuildIT Anycast DNS skyddar direkt din domän och indirekt din webbplats mot DDoSattacker 
  • DNS-servrarna finns i några av världens bästa datacenter och alla förfrågningar skickas alltid till den server som finns närmast

   

  BuildIT Anycast DNS ingår utan extra kostnad för alla våra DNS-kunder! 

   

  Vill du veta mer om våra DNS-tjänster?

  Slå oss en signal på 040-25 85 80 eller använd kontaktformuläret!
  Klicka på knappen nedan om du vill  läsa mer på sidan där vi beskriver våra DNS-tjänster