Nu flyttar Logistik-konsulterna in hos oss. Välkomna!
sep 2021

I morgon flyttar Logistikkonsulterna Norden in som hyresgäst hos oss på Kantyxegatan 3 i Malmö och det är vi väldigt glada för. Vi känner Mikael Dahlqvist väl och har samarbetat med honom under många år i många olika roller och hälsar honom varmt välkommen.

Logostikkonsulterna arbetar framför allt med fraktupphandlingar och att utföra uppdrag för kunder inom B2B och B2C som behöver utveckla och effektivisera sin logistik. Många gånger är det en fraktupphandling som man får som första uppdrag från nya kunder, vilket man ser som naturligt eftersom frakter är en stor kostnadsdrivare för många företag.

Verksamheten drivs både med egna konsulter och externa seniora konsulter med spetskompetens inom olika områden. Logistikkonsulterna utför även logistikbesiktningar, vara behjälpliga vid rekryteringar, rådge och utforma företags systematiska miljöarbete (SAM) samt hyra ut seniora chefer för intermsuppdrag inom supply chain.

Har du behov av tjänster inom logistik eller fraktupphandling kan du läsa mer om Logistikkonsulterna och deras tjänster på deras hemsida:

www.logistikkonsulterna.nu

”Vi känner Mikael Dahlqvist väl och har samarbetat med honom under många år i många olika roller och hälsar honom varmt välkommen!”

Vill du också hyra kontor i en kreativ och teknisk miljö?

Vi har två kontorsrum i våra lokaler på Kantyxegatan i Mamö lediga för omgående inflyttning. En kreativ och teknisk miljö med bra kommunikationer, fria parkeringsplatser, supersnabbt 10Gb internet och alla bekvämligheter. Hela lokalen är på ungefär 400 kvadratmeter. Konferensrum, kök, fika- och lunchrum, utrymmen för skrivare samt toaletter delar vi och våra hyresgäster på. De två lediga kontorsrummen är på ca 10–15 kvadratmeter. De större rummen går det att sitta två personer i.

Vi föredrar att hyra ut de två rum som är lediga till en och samma hyresgäst men kan tänka oss att hyra ut delat också till rätt företag med passande verksamhet. När man delar lokal är det ju viktigt att man trivs ihop! Lokalerna får bara användas som kontor så vi tror att ditt företag sysslar med någon typ av konsult- eller försäljningsverksamhet. Det skulle vara jätteroligt om vår nästa hyresgäst kompletterar vår egen verksamhet så att vi kunde dra nytta av våra respektive kompetenser!

Läs mer om lokalen här!