Nu har du chansen att få flytta in hos BuildIT i en kreativ och teknisk miljö!
januari 2023

Vi har fyra, eventuellt sex, kontorsrum i våra lokaler på Kantyxegatan i Mamö lediga för omgående inflyttning. En kreativ och teknisk miljö med bra kommunikationer, fria parkeringsplatser, supersnabbt 10Gb internet och alla bekvämligheter.

Fosie?! Vem i hela friden vill sitta på Fosie?

Vi har själva haft kontor på Fosie i snart tjugo år och trivs väldigt bra här. Läget är både centralt och inte centralt. För oss med kunder både i och utanför Malmö och i och utanför Skåne är läget centralt. Vi har 13 minuter med bil till Triangeln. 18 minuter till Ideon i Lund. 16 minuter till Sturup när vi ska till kunder i Stockholm. 27 minuter till Kastrup om vi ska ännu längre bort. Eller 7 minuter till Hyllie om vi vill ta tåget över bron.

Kunder och andra som kommer på besök gillar att inte behöva leta efter någonstans att parkera som det lätt blir i centrum. Vi har egna parkeringsplatser direkt utanför entrén med gott om plats för både personal och besökare.

Huset vi sitter i är byggt 1979 men är nyligen renoverat och våra egna lokaler är vidgjorda flera gånger. Allt är ommålat och ny ventilation är installerad. Vi har dragit kilometrar med kablar för el och nätverk i lokalerna och det finns gott om uttag i alla rum.

Vad erbjuder ni?

Hela lokalen är på ungefär 400 kvadratmeter. Vi sitter själva i den inre delen av lokalen och i de tre första rummen av de sju vi hyr ut sitter vår trevliga hyresgäst Söderslätts Redovisningsservice. Två av dessa rum kan göra tillgängliga för uthyrning. Konferensrum, kök, fika- och lunchrum, utrymmen för skrivare samt toaletter delar vi och våra hyresgäster på. De fyra lediga kontorsrummen är på ca 10–15 kvadratmeter. De större rummen går det att sitta två personer i.

Vi föredrar att hyra ut de rum som är lediga till en och samma hyresgäst men kan tänka oss att hyra ut delat också till rätt företag med passande verksamhet. När man delar lokal är det ju viktigt att man trivs ihop! Lokalerna får bara användas som kontor så vi tror att ditt företag sysslar med någon typ av konsult- eller försäljningsverksamhet. Det skulle vara jätteroligt om vår nästa hyresgäst kompletterar vår egen verksamhet så att vi kunde dra nytta av våra respektive kompetenser!

”13 minuter med bil till Triangeln. 18 minuter till Ideon i Lund. 16 minuter till Sturup när vi ska till kunder i Stockholm. 27 minuter till Kastrup om vi ska ännu längre bort. Eller 7 minuter till Hyllie om vi vill ta tåget över bron.”

Hur hög är hyran och vad ingår i den?

Eftersom lokalen är delad och vissa kostnader är rörliga beroende på hur många personer som har sin arbetsplats här är hyran inte helt fixerad. Det billigaste rummet kostar 2.500:- i månaden. I hyran ingår internet, uppvärmning, vatten, varmvatten, avlopp och konferensrum. Utöver hyran tillkommer del av kostnader som el, städning och sophämtning.

Vi hanterar alla inköp förutom er egen fika och ert eget kontorsmaterial. Vi tar hand om alla kontakter med t.ex städfirma, larm och elektriker. Slå oss en signal på 040-25 85 80 så berättar vi mer och kan boka in ett förutsättningslöst besök med visning av lokalerna. Välkommen till Kantyxegatan 3!