Slipp stressen. Låt oss sköta tekniska uppdateringar av din webbplats!

apr 2024

  • Är du trött på att se sjuttioelva nya uppdateringar att göra varje gång du loggar in?
  • Tvekar du ibland om vilka uppdateringar av WordPress, teman och pluginer som är säkra att göra och vilka som bör undvikas?
  • Blir du stressad av risken att någon ska hacka din site på grund av ett säkerhetshål i en plugin som du inte hunnit med att uppdatera?

Låt BuildIT regelbundet göra alla uppdateringar så kan du vara säker på att din webbplats är skyddad mot de senaste säkerhetsriskerna och prestandan håller sig på topp. Välj själv hur ofta du vill att vi ska uppdatera,  en gång månaden eller oftare.


Varför är regelbundna uppdateringar viktiga?

Att hålla din WordPress-webbplats uppdaterad är avgörande för säkerhet och prestanda. Varje gång en uppdatering släpps, inkluderar den vanligtvis förbättringar av säkerheten, buggfixar och nya funktioner. Genom att regelbundet uppdatera din webbplats kan du minska risken för att den utsätts för hackare, malware och andra hot som kan kompromettera din webbplats och dess data.

 

”Att hålla din WordPress-webbplats uppdaterad är avgörande för säkerhet och prestanda”

Riskerna med att inte uppdatera

Att inte uppdatera din WordPress-webbplats kan leda till allvarliga konsekvenser. Utöver att vara sårbar för säkerhetshot kan en föråldrad webbplats också påverka dess prestanda och användarupplevelse negativt. Du riskerar också att förlora kunder och intäkter om din webbplats blir hackad eller fungerar långsamt.

Vår lösning: vi kör uppdateringar regelbundet åt dig

Med vår tjänst behöver du inte oroa dig för att glömma bort att uppdatera din webbplats. Vi kommer att se till att din WordPress-webbplats är uppdaterad med de senaste versionerna av WordPress, teman och tillägg. På så sätt kan du fokusera på att driva din verksamhet medan vi tar hand om din webbplats.

Hur fungerar det?

När du väljer vår regelbundna uppdateringstjänst kommer vi att schemalägga och genomföra uppdateringar för din WordPress-webbplats så ofta du önskar. Uppdateringarna utförs manuellt och vi övervakar också din webbplats för att se till att allt fungerar som det ska efter varje uppdatering. Tjänsten fungerar lika bra oavsett om du använder vårt webb-hotell eller annat.

Kontakta oss för att komma igång

Låt oss hjälpa dig att hålla din WordPress-webbplats säker och aktuell med våra regelbundna uppdateringar. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och komma igång med tjänsten.