Alla våra program
för nerladdning

BuildIT QuickSupport

Detta är programmet som används av dig och vår support för att kunna hjälpa dig med dina problem på distans. Du laddar ner den klient som är anpassad för ditt operativsystem och startar det. Automatiskt genereras ett klient-ID och ett lösenord. Klient-ID är permanent och unit för varje person/dator medan lösenordet är temporärt och genereras på nytt varje gång du startar programmet.

Genom att ge klient-ID och lösenord till vår support kan de koppla upp sig emot din dator och både se din skärm och fjärrstyra datorn. På så sätt kan de både se när du visar ditt problem och förhoppningsvis avhjälpa det.

Din dator går bara att fjärrstyra när du har programmet igång och när du delat med dig av det unika lösenord som genereras på nytt varje gång programmet startar.

BuildIT QuickSupport är byggt på välkända TeamViewer.

Ladda ner
BuildIT QuickSupport

BuildIT Online Backup

För att använda vår tjänst BuildIT Online Backup som säkerhetskopierar din dator var 15 minut när den är ansluten till internet måste du installera en klientprogramvara på datorn. Den finns för macOS, Windows och Linux. Om du använder Windows måste du välja antingen 32-bit eller 64-bit version av klientprogramvaran. Kontakta vår support om du är osäker på vilken version du ska installera.

Du kan installera klientprogramvaran på upp till fem enheter. Den kan användas på dator, läsplatta och telefon. Programvaran kan bara säkerhetskopiera datorn men du kan återställa filer till läsplatta och telefon vilket kan vara väldigt praktiskt om man till exempel är ute hos kund och glömt Powerpoint-presentationen på den stationära datorn på kontoret.

Läs mer om BuildIT Online Backup på produktsidan.

BuildIT Online Backup är byggt på prisbelönta Crashplan.