Ibland är det väldigt klokt att lägga alla sina ägg i samma korg!
oktober 2021

Samla alla dina domäner hos BuildIT. Minska din administration, undanröj risken att domäner inte blir förnyade och slipp alla tekniska bekymmer.

Att hantera domäner hos flera registrarer är inte så svårt om man bara har två–tre stycken. Men vad händer när ditt företag har registrerat tiotals, eller kanske till och med hundratals, domäner? Många av våra kunder har väldigt handfast upplevt hur domänhantering snabbt kan bli både frustrerande och arbetsamt, för att inte tala om tidskrävande innan de samlade sina domäner hos oss.

✔ Minska administrationen

Att bevaka email som kommer från flera olika registrarer med påminnelser om att förnya domäner, verifiera addresser, begäran om ändringar…listan kan göras väldigt lång. Lägg därtill att ha domäner registrerade på olika ställen ofta betyder att det är flera olika personer som registrerat domänerna. Personer som kanske slutar, med emailadresser som tas bort och därför inte längre kan ta emot påminnelser om domänförnyelser eller fakturor från registrerar.

✔ Garanterad förnyelse

Många har förlorat äganderätten till en eller flera domäner av en så enkel orsak som att de inte betalat fakturan eftersom den kom från en leverantör man inte kände igen.

Det finns idag tyvärr gott om företag som livnär sig på att köpa upp domäner som inte förnyas i hopp om att sälja tillbaka dem till den rättmätige ägaren. Om du skulle råka ut för detta kan du räkna med att få betala minst 5.000:- och uppåt. Vanligt är att dessa domännappare begär runt 20.000:-.

Som domänkund hos BuildIT slipper du helt denna risk eftersom det i vår tjänst ingår att vi garanterat förnyar din domän 21–30 dagar innan den löper ut. Oavsett om du kommit ihåg att betala din faktura till oss eller inte.

”Som domänkund hos BuildIT har du garanterad domänförnyelse. Vi förnyar din domän 21–30 dagar innan den löper ut. Oavsett om du kommit ihåg att betala din faktura till oss eller inte.”

✔ Enkelt att göra ändringar

Rent tekniskt är det ofördelaktigt att använda flera olika registrarer eftersom minsta lilla ändring av flera domäner blir väldigt arbetsam. Man behöver logga in hos varje enskild registrar, komma ihåg hur deras kontrollpanel fungerar och göra ändringen manuellt på varje ställe. Med alla dina domäner hos BuildIT slipper du helt detta arbete. Du bara skickar ett mail till oss med dina ändringar så gör vi dem åt dig. Och innan ändringarna görs så utför vi en manuell kontroll så att dina ändringar inte skulle medföra några risker.  

Hör av dig till oss på 040-25 85 80 så hjälper vi dig direkt!