Kaffe, design & Rock’n’Roll när Olle Olsson flyttar in hos oss!

apr 2023

Vi hälsar Olle Olsson Art&Design varmt välkommen som hyresgäst hos oss på Kantyxegatan 3 i Malmö och det är vi väldigt glada för. Alla som rört sig i Malmös reklambyråvärld någon gång de senaste 30 åren känner till Olle och vet att han förutom att vara en mycket kompetent grafisk designer också är en väldigt trevlig människa. Men visste du att Olle också är en passionerad biodlare?

Kaffe, design & Rock’n’Roll. Så beskriver sig vår nya hyresgäst Olle Olsson sig själv. Med snart 30 års efarenhet från reklambyråvärlden, där Olle främst jobbat och jobbar med B2B, driver han sen snart tio år Olle Olsson Art&Design där han jobbar som frilansande Art Director, grafisk formgivare och originalare. Han hoppar gärna in som idéspruta vid uppstart av ett projekt likaväl som han är originalaren som håller koll på alla detaljer. Bäst gillar Olle att vara med från idé till leverans av färdig produkt.

Med erfarenhet från ett otal kunder och anställningar på till exempel Marketpoint och W Communications jobbar Olle med kreativa kostnadseffektiva lösningar där budskapet alltid står i fokus. Med det tankesättet vill han skapa långvariga relationer med sina uppdragsgivare och samtidigt ha koll på detaljerna så att uppdragen slutförs med kvalitet och bibehållen kreativ höjd.

När Olle inte är på Kantyxegatan är han en passionerad biodlare hemma på Vinbärsgården utanför Hönsinge där familjen bedriver gårdsförsäljning med ett rikt sortiment. Passa på att beställa Vinbärsgårdens fantastiska honung (finns flera varianter!) eller färska ägg av Olle nästa gång du ska till oss!

Connecta med Olle på LinkedIn
Vinbärsgården på Facebook

”Alla som rört sig i Malmös reklambyråvärld någon gång de senaste 30 åren känner till Olle!”

Vill du också hyra kontor i en kreativ och teknisk miljö?

Vi har två (eventuellt tre) kontorsrum i våra lokaler på Kantyxegatan i Mamö lediga för omgående inflyttning. En kreativ och teknisk miljö med bra kommunikationer, fria parkeringsplatser, supersnabbt 10Gb internet och alla bekvämligheter. Hela lokalen är på ungefär 400 kvadratmeter. Konferensrum, kök, fika- och lunchrum, utrymmen för skrivare samt toaletter delar vi och våra hyresgäster på. De två (tre) lediga kontorsrummen är på ca 10–15 kvadratmeter. De större rummen går det att sitta två personer i.

Vi föredrar att hyra ut de rum som är lediga till en och samma hyresgäst men kan tänka oss att hyra ut delat också till rätt företag med passande verksamhet. När man delar lokal är det ju viktigt att man trivs ihop! Lokalerna får bara användas som kontor så vi tror att ditt företag sysslar med någon typ av konsult- eller försäljningsverksamhet. Det skulle vara jätteroligt om vår nästa hyresgäst kompletterar vår egen verksamhet så att vi kunde dra nytta av våra respektive kompetenser!

Läs mer om lokalen här!