Ergonomi, hälsa och säkerhet när ErgoComfort flyttar in hos oss!

maj 2024

ErgoComfort är en av Sveriges ledande leverantörer av ergonomisk arbetsplatsutrustning till privata och offentliga företag. De är specialister på hur man främjar hälsa och säkerhet på arbetsplatsen för att skapa lönsamhet och framgång.

På ErgoComfort Sweden AB brinner man för en bra ergonomisk arbetsmiljö till alla. Huvudkompetensen ligger på arbetsstolar, avlastande arbetsplatsmattor, höj- och sänkbara arbetsbord och ergonomiprodukter.

Företaget startades 2002 i Smedjebacken, Dalarna. I dag har man kontoret i BuildITs lokaler på Kantyxegatan i Malmö och lager finns i Fru Alstad och i Lejre, Danmark.

ErgoComfort erbjuder ett unikt utbud av högkvalitativa ergonomiprodukter för arbetsplatsen som möter individuella och affärsmässiga behov. Man strävar efter att tillhandahålla ergonomiska lösningar för att göra arbetsplatser till ett stålsäkert nav för kreativitet, fokus och innovation.

”ErgoComfort erbjuder ett unikt utbud av högkvalitativa ergonomiprodukter för arbetsplatsen som möter individuella och affärsmässiga behov”

Vill du också hyra kontor i en kreativ och teknisk miljö?

Vi har två (eventuellt tre) kontorsrum i våra lokaler på Kantyxegatan i Mamö lediga för omgående inflyttning. En kreativ och teknisk miljö med bra kommunikationer, fria parkeringsplatser, supersnabbt 10Gb internet och alla bekvämligheter. Hela lokalen är på ungefär 400 kvadratmeter. Konferensrum, kök, fika- och lunchrum, utrymmen för skrivare samt toaletter delar vi och våra hyresgäster på. De två (tre) lediga kontorsrummen är på ca 10–15 kvadratmeter. De större rummen går det att sitta två personer i.

Vi föredrar att hyra ut de rum som är lediga till en och samma hyresgäst men kan tänka oss att hyra ut delat också till rätt företag med passande verksamhet. När man delar lokal är det ju viktigt att man trivs ihop! Lokalerna får bara användas som kontor så vi tror att ditt företag sysslar med någon typ av konsult- eller försäljningsverksamhet. Det skulle vara jätteroligt om vår nästa hyresgäst kompletterar vår egen verksamhet så att vi kunde dra nytta av våra respektive kompetenser!

Läs mer om lokalen här!